Aanmelden bijeenkomsten

Aanmelden bijeenkomsten


In mei 2018 zal de nieuwe privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ingaan. Om aan de vereiste waarborging van de veiligheid van uw persoonsgegevens te voldoen, heeft de Parkinson Vereniging besloten de informatietoezending niet meer via de individuele Cafés te laten verlopen, maar rechtstreeks via de Parkinson Vereniging. Dit betekent dat u voortaan niet meer via het Parkinson Cáfe wordt geïnformeerd, maar via de vereniging. Recente informatie over alle Cafés is ook te vinden op de website van de Parkinson Cafés  http://parkinsoncafe-harderwijk.nl/

De belangstelling voor de bijeenkomsten is groot.

 

Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig u tijdig aan te melden.

 

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst van 23 januari 2019. Op deze avond zal Mieke Houtman een workshop houden i.c.m. Ronnie Gardiner Methode.

Wanneer u rechts in het formulier de bezoekdatum en het aantal personen invult, wordt er rekening gehouden met uw komst. U ontvangt van ons geen bericht van bevestiging, maar wij hebben uw plaats(en) automatisch gereserveerd en u bent van harte welkom.U kunt ook een email sturen naar:

info@parkinsoncafe-harderwijk.nl


Mocht u toch telefonisch contact met ons willen opnemen, dan kunt u zich tijdens kantooruren in verbinding stellen met Klazien Dijkens. 

Tel: 06-10 55 23 39 

Aanmeldingsformulier

 
 
 
 
 

www.parkinsoncafeharderwijk.nl

LOCATIE MAP

www.parkinsoncafeharderwijk.nl