Nieuwspagina

Elke twee maanden verschijnt er een actuele nieuwsbrief die wij op verzoek verzenden naar bezoekers of belangstellenden van het Parkinson Café Harderwijk (NO Veluwe). U kunt op uw gemak alle informatie hier nog eens bekijken.


Op 14 november 2018 verzorgde Leo Harmsen een bijzondere avond waarbij hij zijn ervaringen als Parkinson patiënt deelde.


 

Klik links op de button om de nieuwsbrief te lezen


Op 19 september 2018 was psycholoog Gerhard Wekking onze gast en gaf hij uitleg over zijn vakgebied in relatie tot de ziekte van Parkinson.Klik HIER om zijn presentatie te bekijken


Klik links op de button om de nieuwsbrief te lezen


Op 16 mei 2018 gaf Sandy Raaijmakers een demonstratieles "Dansen met Parkinson". Een heerlijke avond!Klik links op de button om de nieuwsbrief te lezen


Op 21 maart 2018 gaf Margreeth Kooij, gespecialiseerd neurologie verpleegkundige in het St Jansdal, een lezing over haar vakgebied.


Klik HIER om de presentatie te bekijken.


Klik links op de button om de nieuwsbrief te lezen


Op 24 januari 2018 waren onze gastsprekers Christl Wassenaar, logopedist en Mirjam Groot Jebbink, muziektherapeut. Klik links op de button voor de nieuwsbrief.


Klik HIER om de presentatie en HIER om een video nog eens te bekijken.


Margriet Middel gaf een workshop met als thema: "Dance with PD".


Met zeer enthousiaste bezoekers als resultaat!Kijk HIER voor meer informatie.


Dr. D. Fennis, als neuroloog verbonden aan het ziekenhuis St Jansdal te Harderwijk gaf een inleiding over de ziekte van Parkinson en medicijngebruik.Download HIER zijn presentatie.


 Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?


 Klik dan op de button "AANMELDEN"  vul de velden in en u krijgt elke twee maanden

 een actuele nieuwsbrief toegestuurd.


 Of stuur een email naar: info@parkinsoncafe-harderwijk.nl

Het Parkinson Café Harderwijk (NO Veluwe) werd op woensdag 21 september officieël geopend door burgemeester H.J.van Schaijk uit Harderwijk.


Abonneren nieuwsbrief

www.parkinsoncafe-harderwijk.nl